هوش مصنوعی Galactica متا پس از آنکه نتوانست انتظارات مورد نظر را برآورده کند توسط این شرکت از دسترس خارج شد.
به گزارش سرویس تکنا، متا هوش مصنوعی Galactica را با هدف توسعه مقاله های علمی و تحقیقاتی توسعه داده بود. اما بنظر می رسد این هوش مصنوعی نتوانست محتوای مورد نظر را ارائه کند و به همین دلیل پس از انتشار محتوای نادرست از دسترس خارج شد.
متا هوش مصنوعی خود را برای محتواهای ویکی پدیایی آموزش داده بود، اما پس از انتشار نسخه بتای آن برخی محتوای آن مورد انتقاد صحت سنجی قرار گرفت. به همین دلیل متا آن را از دسترس عموم خارج کرد.
در زمان آغاز همه گیری کرونا و در طول ۱۲ ماه بیش از ۱۰۰ذهزار مقاله در این زمینه انتشار پیدا کرد که تلاش زیاد در زمینه تولید محتوا در فضای مجازی را نشان می داد.
حجم محتوا و مقالات بسیار زیاد بود بطوری که اشراف بر آن کاری غیرممکن بنظر می رسید. اما متا مدعی شد هوش مصنوعی Galactica از نظر تئوری می تواند همه مقالات را از بر کند.
تیم Meta AI کار روی این هوش مصنوعی را آغاز کرد. Galactica مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ساماندهی داده ها شروع به یادگیری کرد. در نهایت هفته گذشته نسخه آزمایشی آن منتشر شد که انتقادات بسیاری را به همراه داشت. زیرا نشان می داد این هوش مصنوعی با توجه به محتواهای نادرست تولید کرده، هنوز برای استفاده عموم آماده نیست. تیم Meta AI هوش مصنوعی Galactica را برای تولید محتوای تخقیقاتی، حل مسائل ریاضی و حتی خلاصه بازی مقالات آموزش داده بود. اما بنظر می رسد هنوز برای ارائه این اهداف آمادگی ندارد.
وینتوف سرف، که پدر اینترنت خوانده میشود در مورد سرمایه گذاری های عجولانه اخیر روی هوش مصنوعی هشدار داد. به گزارش تکنا، در هفته های اخیر شاهد استفاده هیجان انگیز مردم از چت بات هایی مانند ChatGPT بوده ایم. در این بین خالق اینترنت با اشاره به محبوبیت هوش مصنوعی میان مردم خواستار احتیاط بیشتر در استفاده […]
پس از گذشت چند روز از انتشار خبر افشای اطلاعات مربوط به ۲۰۰ میلیون کاربر توییتر بالاخره این شبکه اجتماعی نسبت به آن واکنش نشان داد و گفت هیچ گونه مدرکی مبنی بر صحت این خبر پیدا نکرده است. به گزارش تکنا، توییتر پس از چند روز سکوت در نهایت اعلام کرد اطلاعات مربوط به […]
حققان امنیتی طی مطالعه ای اعلام کردند در آینده حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی انجام خواهد شد که بسیار خطرناک تر و حرفه ای تر از حملات کنونی است. به گزارش تکنا، مطالعه محققان امنیتی نشان میدهد در آینده با استفاده از هوش مصنوعی و جعل هویت حملات سایبری مانند فیشینگ بسیار حرفه ای تر بوده […]
دیدگاهتان را بنویسید