آخرین مقالات

مایکروسافت هوش مصنوعی را به بازی ماینکرافت اضافه می کند

مایکروسافت قصد دارد هوش مصنوعی را به بازی ماینکرفت اضافه کند. طبق گزارشات منتشر شده در حال حاضر یک نسخه نمایشی از این بازی برای آزمایش توسط کارمندان این شرکت توسعه یافته است.

به گزارش  تکنا، با وجودی که هنوز مایکروسافت برنامه ریزی خاصی در مورد ارائه هوش مصنوعی به بازیکنان ماینکرفت نکرده است، اما گزارش های منتشر شده از نمایش نسخه آزمایشی آن خبر می دهد.

بنظر می رسد مایکروسافت قصد دارد علاوه بر موتور جستجوی بینگ و مرورگر اج در بازی ها نیز از هوش مصنوعی استفاده کند.

ماینکرفت نوعی بازی جذاب است که در آن بازیکنان می توانند با کمک مواد مختلف برای خود چیزهای زیادی بسازند. در برخی قسمت های این بازی ساخت و ساز با مشکل مواجه می‌شود که به دانش و وقت بیشتری حتی دانش کدنویسی نیاز دارد. به نظر می رسد مایکروسافت قصد دارد با اضافه کردن هوش مصنوعی این مشکل را برطرف کند.

در این گزارش آمده است هوش مصنوعی مورد استفاده مایکروسافت برای بازی از نوع استفاده شده در بینگ نخواهد بود. با این حال از عبارت هوش مصنوعی پیشرفته استفاده شده است. بازیکنان با استفاده از این هوش مصنوعی قادرند از طریق دستورات چیزهای جدید را بدون حرکت شخصیت خود ایجاد کنند.

مقالات مرتبط